Tidigare mässor

Skoljobbsmässan 2018

Skoljobbsmässan arrangerades 27 mars 2018 på Clarion Hotel Sign i Stockholm och blev en dag som överträffade alla våra förväntningar. Vi hade 60 utställare som alla mottog våra 1645 besökare med stor entusiasm under hela dagen. Besökarna under dagen var främst pedagoger inom olika områden men vi hade även några barnskötare och skolledare som besökte mässan. På plats hade vi även våra tre partners som även dessa välkomnade besökarna med värme. Stort tack till alla medverkande som bidrog till att det blev en riktigt bra mässa! Vi hoppas att se er på den kommande mässan.

Skoljobbsmässan 2017

Skoljobbsmässan arrangerades 29 mars 2017 på Clarion Hotel Sign i Stockholm och blev en dag som överträffade alla våra förväntningar. Vi hade 45 utställare som alla mottog våra 1200 besökare med stor entusiasm under hela dagen. Besökarna under dagen var främst pedagoger inom olika områden men vi hade även några barnskötare och skolledare som besökte mässan. Stort tack till alla medverkande som bidrog till att det blev en riktigt bra mässa! Vi hoppas att se er på den kommande mässan.

Skoljobbsmässan 2016

Skoljobbsmässan arrangerades 5 mars 2016 på Radison Blu Royal Viking hotell i Stockholm och blev en  lyckad dag där det kom många pedagoger och skolledare till våra utställares förnöjdhet. Tack allesammans för en givande dag!

 • "Vi annonserar på flera ställen. Skoljobbs service, där arbetstagare kan prenumerera på lediga tjänster, har gjort att jag träffat fler kvalificerade personer som har fått nys om att vi behöver rekrytera skolledare. Jag uppfattar att fler och fler använder den tjänsten."

  Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Mats Huge, Chefsrekryterare
 • “Jag blir glad när jag tänker på bemötandet jag fick av dig och Skoljobb! Ett personligt och proffsigt möte och det kändes som du faktiskt brydde dig om hur det gick! Tack för det och tack för de fina kontakterna med dig Jessica!”

  Torbjörn Leck Förskolechef, Vi som växer AB
 • "Stockholms Stad var med på Skoljobbsmässan 2017, en mycket välbesökt och välarrangerad mässa, vi träffade både lärarstudenter och yrkesverksamma lärare och är jättenöjda med utfallet."

  Maria Sturen Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen
 • ”Den mötesplats skoljobbsmässan erbjuder arbetssökande och arbetsgivare inom skolvärlden är mycket lyckosam. Vi på Teach for Sweden fick genom vårt deltagande till mässan tillfälle att träffa blivande sökande till vårt ledarskapsprogram. Vi fick även möjlighet att träffa nuvarande, och förhoppningsvis nya, partners i form av kommuner och friskolekoncerner som vill ta emot noggrant utvalda akademiker till skolor med utmaningar och behov av modiga lärare! Vi återkommer med glädje till nästa års skoljobsmässa.”

  Jacob Sundström Teach for Sweden