Partner på Skoljobbsmässan 2018

Mötesplatsen Skoljobbsmässan 2019 arrangeras av Skoljobb.se. Agendan för dagen är framtagen av arrangör tillsammans med utställare. Mässan riktar sig till dig som söker arbete inom skolsektorn och är intresserad av att knyta kontakter med eventuella arbetsgivare. Här samlar vi engagerade utställare från marknadens hetaste arbetsgivare.

Nedan kan du läsa mer om våra partners!

Lärarnas a-kassa Logotyp liggande cmyk

Lärarnas a-kassa är Sveriges a-kassa för lärare. De har ett tydligt medlemsfokus och hjälper sina medlemmar ekonomiskt när de står mellan anställningar. Medlemmar får stöd och personlig handläggning utifrån var och ens unika situation. Lärarnas a-kassa strävar efter att betala ut så mycket ersättning som möjligt så snabbt det går. Alla som jobbar med utbildningsverksamhet kan gå med.

Som medlem är du trygg ekonomiskt under hela ditt yrkesliv – du försäkrar din inkomst. Är du också med i Lärarförbundet får du genom ditt medlemskap tillgång till deras inkomstförsäkring. Lärarnas a-kassa är en medlemsorganisation inom svensk välfärd och är inte vinstdrivande.