Varför Skoljobbsmässan?

Vad brinner du för? Vi brinner för din utveckling och möjligheter inom skolsektorn!

Arbetstagare och arbetsgivare möts och besökare kan på ett personligt och professionellt sätt få svar på frågor som är viktiga i valet av en ny arbetsgivare.

Detta är den perfekta mötesplatsen för dig som vill träffa din framtida arbetsgivare och säkra ett bra jobb. Under dagen har du möjligheten att träffa utställare från norr till söder som är nyfiken på just dig och din kompetens.

Mässan är helt gratis och som besökare är du varmt välkommen på drop in under hela dagen. Lunchmöjligheter finns både på hotellet och restauranger i närheten.

Är du intresserad av att bli sponsor på mässan? Klicka här för att läsa mer.

Varför du ska besöka mässan?

  • Du går i flyttankar
  • Vill höja din lön
  • Letar efter en mer utvecklande tjänst
  • Vill arbeta i utlandet
  • Ta reda på dina rättigheter som anställd
  • Ute efter en flexibel tjänst
  • Är lärarstudent och vill utöka ditt nätverk
  • Arbetar i näringslivet men är intresserad av att undervisa
  • Pensionerad pedagog som vill fortsätta arbeta
  • Är nyinflyttad till Sverige med en pedagogisk bakgrund.

Om Skoljobb.se

Skoljobb.se startades i januari 2003 med målsättningen att skapa Sveriges bästa mediekanal för marknadsföring av arbetsgivare och effektiv annonsering efter personal inom förskola, skola, universitet och förvaltning. Idag är Skoljobb.se Sveriges största kanal för rekrytering av personal inom skolan.

Vi publicerar dagligen lediga jobb från kommuner, förskola, grundskola, gymnasieskola, privata utbildningsföretag och andra arbetsgivare inom pedagogisk sektor. I dagsläget har Skoljobb.se
51 300 registrerade personer som bevakar lediga jobb.

Om Förskolejobb och Pedagogjobb

Pedagogjobb och Förskolejobb är Sveriges ledande branschspecifika karriärsajt. Vi har hjälpt kandidater att hitta rätt jobb och arbetsgivare att hitta rätt talanger sedan 2004.

Pedagogjobb passar dig som är kreativt lagt, och gillar att jobba med människor. Jobben hittar du inom de mest skilda verksamheter som muséer och fängelser, och så naturligtvis inom olika typer av skolor.

Förskolejobb är givande, roliga och utmanande på samma gång, men framför allt är de viktiga. Vill du också vara med och forma framtiden? Sök då jobb inom förskolan.

Kontakt & feedback

Du kanske har feedback eller bara har idéer om hur vi kan utveckla mässan?
Eller har du frågor i samband med mässan? Alla frågor och funderingar är välkomna.
Kontakta oss via info@skoljobb.se eller 08 – 534 895 00.