Ställ ut på Skoljobbsmässan

Vi anordnar Sveriges största och enda rekryteringsmässa för arbetsgivare inom pedagogisk sektor.
Att ställa ut som arbetsgivare är en chans att träffa blivande lärare, rektorer, förskollärare etc. som är intresserade av att utvecklas i sin roll som pedagog och intresserade av nya karriärvägar.

För att vara en attraktiv arbetsgivare är det av största vikt att särskilja sitt erbjudande och att långsiktigt möta och marknadsföra sig mot presumtiva medarbetare. Genom att ställa ut på mässan ges helt unika möjligheter att få personlig kontakt med många intressanta kandidater, både för idag och för framtiden.

Vi har ett begränsat antal platser och vi ser gärna en variation av utställare.

  • "Vi annonserar på flera ställen. Skoljobbs service, där arbetstagare kan prenumerera på lediga tjänster, har gjort att jag träffat fler kvalificerade personer som har fått nys om att vi behöver rekrytera skolledare. Jag uppfattar att fler och fler använder den tjänsten."

    Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Mats Huge, Chefsrekryterare
  • “Jag blir glad när jag tänker på bemötandet jag fick av dig och Skoljobb! Ett personligt och proffsigt möte och det kändes som du faktiskt brydde dig om hur det gick! Tack för det och tack för de fina kontakterna med dig Jessica!”

    Torbjörn Leck Förskolechef, Vi som växer AB
  • "Stockholms Stad var med på Skoljobbsmässan 2017, en mycket välbesökt och välarrangerad mässa, vi träffade både lärarstudenter och yrkesverksamma lärare och är jättenöjda med utfallet."

    Maria Sturen Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen

Nyheter för våra utställare:

Vi har nöjet att presentera flera nyheter till till alla våra utställare som ger er möjlighet att synas och höras lite extra under mässdagen.

– Extra exponering
– Föredragshållning
– Extrabord
– Information om monterplacering
– Boende under och efter mässdagen

All information hittar ni under länken ”vanliga frågor och svar

Föredragshållare på Skoljobbsmässan 2018: 

12:30 – 13:00 Järfälla kommun

 

Izabela Seger, lektor på Järfälla kommun talar om ” Professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft med fokus på barns och elevers utveckling, lärande och hälsa i Järfälla förskolor och skolor”.

14:30 – 15:00 Kunskapsskolan i Sverige

 

Stina Myringer Karlsson (Pedagogik- och utvecklingschef) & Karin Rådberg (Pedagogik- och utvecklingsledare) från Kunskapsskolan i Svergie som pratar om ”Eleven i centrum – att organisera undervisning utifrån elevers olika behov”

16:30 – 17:00 Internationella Engelska Skolan

 

Sara Viljosson (Principal of IES Järfälla) and Sofia Falk (Swedish Teacher & Head of Year at IES Järfälla) will discuss How Internationella Engelska Skolan creates a safe and calm environment where teachers can teach and students can learn.

13:30 – 14:00 Gnesta kommun

 

Lärare och elever från Gnesta kommun talar om tre punkter ” KomTek – Sugen på programmering och konstruktion i Grundskolan? Så arbetar Gnesta. Digitalisering- Hur arbetar våra elever digitalt? Kollegialt lärande – Hur utvecklar vi dig som lärare i samarbete med andra i Gnesta?”.

15:30 – 16:00 Solna Stad

 

Mathias Andersson (lärare) & Helen Värm Papadopoulou (förskollärare) som pratar om”Språkutveckling, digitalisering och trygghet i Solna stads skolor och förskolor”.

Saknar du något?

Vill ni beställa till någonting i er monteryta? Ni hittar all information om produkter och priser som Clarion Hotel hyr ut till alla utställare som är intresserade av detta. Tänk på att vara ute i så god tid som möjligt då vissa mer populära produkter kan ta slut.
Se produkter och priser

Intresserad av sponsorskap?

Vi erbjuder attraktiva sponsringsmöjligheter och lösningar för dig som företag eller organisation att synas och medverka på mässan. Utställarplatserna för Skoljobbsmässan 2018 är nu slut men vi erbjuder redan nu möjligheten att säkra din plats för 2019 års mässa.
Tag chansen att bli en del av Skoljobbsmässan! Kontakta vår försäljningsansvarige för mer information och priser:

Per-profilbild-signaturPer Fahlman
Skoljobb.se / Onrec AB
Telefon: 0708 172 243
E-post: per.fahlman@skoljobb.se