Ställ ut på Skoljobbsmässan

Vi anordnar Sveriges största och enda rekryteringsmässa för arbetsgivare inom pedagogisk sektor.
Att ställa ut som arbetsgivare är en chans att träffa blivande lärare, rektorer, förskollärare etc. som är intresserade av att utvecklas i sin roll som pedagog och intresserade av nya karriärvägar.

För att vara en attraktiv arbetsgivare är det av största vikt att särskilja sitt erbjudande och att långsiktigt möta och marknadsföra sig mot presumtiva medarbetare. Genom att ställa ut på mässan ges helt unika möjligheter att få personlig kontakt med många intressanta kandidater, både för idag och för framtiden.

Vi har ett begränsat antal platser och vi ser gärna en variation av utställare.

 • "Vi annonserar på flera ställen. Skoljobbs service, där arbetstagare kan prenumerera på lediga tjänster, har gjort att jag träffat fler kvalificerade personer som har fått nys om att vi behöver rekrytera skolledare. Jag uppfattar att fler och fler använder den tjänsten."

  Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Mats Huge, Chefsrekryterare
 • “Jag blir glad när jag tänker på bemötandet jag fick av dig och Skoljobb! Ett personligt och proffsigt möte och det kändes som du faktiskt brydde dig om hur det gick! Tack för det och tack för de fina kontakterna med dig Jessica!”

  Torbjörn Leck Förskolechef, Vi som växer AB
 • "Stockholms Stad var med på Skoljobbsmässan 2017, en mycket välbesökt och välarrangerad mässa, vi träffade både lärarstudenter och yrkesverksamma lärare och är jättenöjda med utfallet."

  Maria Sturen Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen
 • ”Den mötesplats skoljobbsmässan erbjuder arbetssökande och arbetsgivare inom skolvärlden är mycket lyckosam. Vi på Teach for Sweden fick genom vårt deltagande till mässan tillfälle att träffa blivande sökande till vårt ledarskapsprogram. Vi fick även möjlighet att träffa nuvarande, och förhoppningsvis nya, partners i form av kommuner och friskolekoncerner som vill ta emot noggrant utvalda akademiker till skolor med utmaningar och behov av modiga lärare! Vi återkommer med glädje till nästa års skoljobsmässa.”

  Jacob Sundström Teach for Sweden

Här anmäler du dig som utställare till Skoljobbsmässan.

 • Utställarformulär

Nyheter för våra utställare:

Vi har nöjet att presentera flera nyheter till till alla våra utställare som ger er möjlighet att synas och höras lite extra under mässdagen.

– Extra exponering
– Extrabord
– Information om monterplacering
– Boende under och efter mässdagen

All information hittar ni under länken ”vanliga frågor och svar

Intresserad av sponsorskap?

Vi erbjuder attraktiva partnermöjligheter och lösningar för dig som företag eller
organisation att synas och medverka på mässan. Vi erbjuder dessutom möjligheten
att redan nu säkra din plats för 2020 års mässa.
Tag chansen att bli en del av Skoljobbsmässan! Kontakta vår försäljningsansvarige
för mer information och priser:

Alan Mohtadi
NetJobs Group AB
Telefon: 072 335 55 85
E-post: alan.mohtadi@netjobs.se