Anmäl dig till mässan!

Mässan riktar sig till dig som söker arbete inom skolsektorn och är intresserad av att knyta kontakter med eventuella arbetsgivare. Kanske har du arbetat inom ditt område i några år och vill prova en ny arbetsgivare eller tjänst? Då är detta den perfekta mötesplatsen för dig som vill mingla runt och säkra ett bra jobb! Under dagen har du möjligheten att träffa utställare från norr till söder som är nyfiken på just din kompetens.

Var och när?

Skoljobbsmässan arrangeras 27 mars 2018 i Stockholm, Östra Järnvägsgatan 35.
Vi håller öppet mellan 12.00 och 19.00. Varmt välkommen till en dag av spännande möten!

Föredragshållare på Skoljobbsmässan 2018: 

12:30 – 13:00 Järfälla kommun

 

Izabela Seger, lektor på Järfälla kommun talar om ” Professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft med fokus på barns och elevers utveckling, lärande och hälsa i Järfälla förskolor och skolor”.

14:30 – 15:00 Kunskapsskolan i Sverige

 

Stina Myringer Karlsson (Pedagogik- och utvecklingschef) & Karin Rådberg (Pedagogik- och utvecklingsledare) från Kunskapsskolan i Svergie som pratar om ”Eleven i centrum – att organisera undervisning utifrån elevers olika behov”

16:30 – 17:00 Internationella Engelska Skolan

 

Sara Viljosson (Principal of IES Järfälla) and Sofia Falk (Swedish Teacher & Head of Year at IES Järfälla) will discuss How Internationella Engelska Skolan creates a safe and calm environment where teachers can teach and students can learn.

13:30 – 14:00 Gnesta kommun

 

Lärare och elever från Gnesta kommun talar om tre punkter ” KomTek – Sugen på programmering och konstruktion i Grundskolan? Så arbetar Gnesta. Digitalisering- Hur arbetar våra elever digitalt? Kollegialt lärande – Hur utvecklar vi dig som lärare i samarbete med andra i Gnesta?”.

15:30 – 16:00 Solna Stad

 

Mathias Andersson (lärare) & Helen Värm Papadopoulou (förskollärare) som pratar om”Språkutveckling, digitalisering och trygghet i Solna stads skolor och förskolor”.

Presentkort på Mathem.se

Missa inte denna unika möjlighet att hitta ett nytt och inspirerande arbete. Du anmäler dig till mässan via anmälningsformuläret nedan.

Föranmäler du dig är du dessutom med i utlottningen av ett presentkort från Mathem.se till ett värde av 1 000kr. Anmälan är helt kostnadsfri och ej bindande. Ta gärna med ditt CV.

Vinnarna i dragningen meddelas på plats och presentkortet hämtas hos Skoljobb.se under mässdagen.

Här anmäler du dig som besökare till Skoljobbsmässan. Anmälan är självklart gratis och ej bindande. När du föranmäler dig till mässan har du även chansen att vinna ett presentkort på Mathem till ett värde av 1000 kr. Ett spontanbesök till mässan går självklart också bra.

  • Anmäl dig till Skoljobbsmässan
    Fyll i dina uppgifter nedan
    Det innebär att du blir sökbar för våra rekryterare och kan bli kontaktad kring matchande rekrytering och bemanningsuppdrag i hela norden.

Frågor gällande mässan

elin-profilbildElin Eriksson
Skoljobb.se / Onrec AB
Telefon: 0709 911 889
E-post: elin.eriksson@skoljobb.se