När kan vi leverera utställningsmaterial inför mässan?

Ni har möjlighet att leverera material dagen innan mässan startar. Var vänlig och märk ert kolli med ”Skoljobbsmässan 27/3/Jessica Melin”

Material levereras till:
Clarion Hotel Sign
Lilla Bantorget 9
111 23 Stockholm

 

Av utrymmesmässiga skäl önskar vi få hit leveranser så sent som möjligt (Helst dagen innan) samt att samtliga returer hämtas senast 2 dagar efter genomförandet.

Hur ser monterytan ut?

Standardytan är 2×2 meter. Ett ståbord med strumpa, ett konferensbord med duk, framdragen el, WiFi, penna och papper ingår i monterpaketet.

SAKNAR NI NÅGOT?

Ni hittar all information om produkter och priser som Clarion Hotel Sign hyr ut till alla utställare som är intresserade av detta. Tänk på att vara ute i så god tid som möjligt då vissa mer populära produkter kan ta slut.

Clarion Hotel Sign – Workshops och minimässor

Finns mat och kaffe etc.?

För varje utställare ingår lunch för 3 personer samt eftermiddagskaffe och tilltugg under mässdagen. Vegetariska alternativ ingår. Övriga önskemål bör meddelas Skoljobb senast två veckor innan mässan.

elin-profilbildFör önskemål om specialkost kontakta:
Elin Eriksson

Project Manager
0709-911 889
elin.eriksson@skoljobb.se

Vilken tid öppnar det för utställare att montera upp monter?

För utställare öppnar mässan två timmar innan utsatt tid, dvs kl 10:00. Då finns det en tydlig monterplacering för samtliga uställare (den kommer även presenteras på hemsidan inom kort). Det kommer även vara riggat med all utrustning som ingår i monterplatsen.

Hur arbetar ni med er marknadsföring?

Vi samarbetade med följande lärosäten och fackförbund i vår marknadsföring av mässan: Lärarförbundet Student, Stockholms Universitet, Uppsala Universitet, Musikhögskolan, Konstfack, Karlstad Universitet, Mälardalens högskola, Linköpings Universitet, Gymnastik- och idrottshögskolan.

Vi marknadsför oss i följande egna mediekanaler:
Skoljobb.se, Pedagogjobb.se, Förskolejobb.se

Vi marknadsför oss på våra sociala medier:
Facebook, LinkedIn, Twitter och Instagram

Vi marknadsför oss i följande externa media:
Metro Sverige, Lugna Favoriter, DN, Facebook, LinkedIn, Lärarnas nyheter, Skolledarna.

Hur bokar vi ett föredrag?

Föredragsplatserna är nu fullbokade för 2018 års mässan. Utställare som bokat föredragsplats under mässan kommer få extra exponering på Skoljobbsmässans hemsida samt i sociala medier. Därför vill vi så snart som möjligt få in information om vem som är talare med bild samt vad ni kommer prata om. Har ni redan skickat in informationen så kan ni bortse från detta. Materialet skickas direkt till vår marknadskoordinator Elin Eriksson.

För intresserade utställare på finns redan nu möjligheten att boka din föredragsplats på Skoljobbsmässan 2019. Här är tanken att du som utställare ska få möjligheten att prata om er verksamhet och varför Ni är en attraktiv arbetsplats för rätt kandidat. Tiderna är 30 minuter och det är först till kvarn på valbara tider.

Per-profilbild-signatur

För bokning och information kontakta:
Per Fahlman
COO
0708-172 243
per.fahlman@skoljobb.se

Hur skickar vi in presentationen för extra exponering?

För de utställare som redan valt till ett av våra exponeringspaket börjar vi nu ta emot exponeringsmaterialet. Antingen så skickar ni en färdig Powerpoint presentation till oss i formatet 16:10 eller så skickar nu grundmaterialet som ni vill ha i presentationen så kan vi hjälpa till att sätta ihop en Powerpoint åt er. Allt material ska vara inlämnat till oss senast 13 mars för att exponeras på de stora skärmarna.

elin-profilbildSkicka materialet till:
Elin Eriksson
Project Manager
0709-911 889
elin.eriksson@skoljobb.se

Hur bokar vi extra exponering?

Även i år finns möjligheten att boka exponering på lokalens stora skärmar! Inne i bankettsalen finns det tre stora skärmar där vi exponerar ert arbetsgivarvarumärke i ett rullande bildspel under hela dagen.Skärmarna är 5×5 meter stora.

Exponeringspaket:

  • Stora paketet, upp till 10 Power Point sidor som totalt visas 180 sek/visning
  • Mellan paketet, upp till 6 Power Point sidor som totalt visas 90 sek/visning
  • Lilla paketet, upp till 3 Power Point sidor som totalt visas 40 sek/visning

Per-profilbild-signaturKontakta oss för bokning och mer information:
Per Fahlman
COO
0708-172 243

per.fahlman@skoljobb.se