När kan vi leverera utställningsmaterial inför mässan?

Ni har möjlighet att leverera material dagen innan mässan startar. Var vänlig och märk ert kolli med ”Skoljobbsmässan 27/3/Jessica Melin”

Material levereras till:
Clarion Hotel Sign
Lilla Bantorget 9
111 23 Stockholm

 

Av utrymmesmässiga skäl önskar vi få hit leveranser så sent som möjligt (Helst dagen innan) samt att samtliga returer hämtas senast 2 dagar efter genomförandet.

Hur ser monterytan ut?

Standardytan är 2×2 meter. Ett ståbord med strumpa, ett konferensbord med duk, framdragen el, WiFi, penna och papper ingår i monterpaketet.

SAKNAR NI NÅGOT?

Ni hittar all information om produkter och priser som Clarion Hotel Sign hyr ut till alla utställare som är intresserade av detta. Tänk på att vara ute i så god tid som möjligt då vissa mer populära produkter kan ta slut.

Clarion Hotel Sign – Workshops och minimässor

Finns mat och kaffe etc.?

För varje utställare ingår lunch för 3 personer samt eftermiddagskaffe och tilltugg under mässdagen. Vegetariska alternativ ingår. Övriga önskemål bör meddelas Skoljobbsmässan senast två veckor innan mässan.

För önskemål om specialkost kontakta:
Alan Mohtadi
alan.mohtadi@netjobs.se
072 335 55 85

Vilken tid öppnar det för utställare att montera upp monter?

För utställare öppnar mässan två timmar innan utsatt tid, dvs kl 10:00. Då finns det en tydlig monterplacering för samtliga uställare (den kommer även presenteras på hemsidan inom kort). Det kommer även vara riggat med all utrustning som ingår i monterplatsen.

Hur arbetar ni med er marknadsföring?

Vi samarbetade med följande lärosäten och fackförbund i vår marknadsföring av mässan: Lärarförbundet Student, Stockholms Universitet, Uppsala Universitet, Musikhögskolan, Konstfack, Karlstad Universitet, Mälardalens högskola, Linköpings Universitet, Gymnastik- och idrottshögskolan.

Vi marknadsför oss i följande egna mediekanaler:
Skoljobb.se, Pedagogjobb.se, Förskolejobb.se

Vi marknadsför oss på våra sociala medier:
Facebook, LinkedIn, Twitter och Instagram

Vi marknadsför oss i följande externa media:
Metro Sverige, Lugna Favoriter, DN, Facebook, LinkedIn, Lärarnas nyheter, Skolledarna.

Hur skickar vi in presentationen för extra exponering?

För de utställare som redan valt till ett av våra exponeringspaket börjar vi nu ta emot exponeringsmaterialet. Antingen så skickar ni en färdig Powerpoint presentation till oss i formatet 16:10 eller så skickar nu grundmaterialet som ni vill ha i presentationen så kan vi hjälpa till att sätta ihop en Powerpoint åt er. Allt material ska vara inlämnat till oss senast 13 mars  för att exponeras på de stora skärmarna.

 

Skicka materialet till:
Kontakta oss för bokning och mer information:
Alan Mohtadi
alan.mohtadi@netjobs.se
072 335 55 85

 

Hur bokar vi extra exponering?

Även i år finns möjligheten att boka exponering på lokalens stora skärmar! Inne i bankettsalen finns det tre stora skärmar där vi exponerar ert arbetsgivarvarumärke i ett rullande bildspel under hela dagen.Skärmarna är 5×5 meter stora.

Exponeringspaket:

  • Stora paketet, upp till 10 Power Point sidor som totalt visas 180 sek/visning
  • Mellan paketet, upp till 6 Power Point sidor som totalt visas 90 sek/visning
  • Lilla paketet, upp till 3 Power Point sidor som totalt visas 40 sek/visning

 

Kontakta oss för bokning och mer information:
Alan Mohtadi
alan.mohtadi@netjobs.se
072 335 55 85


Kan ni hjälpa oss med boende?

Vi har tillsammans med Clarion Hotel tagit fram ett fantastiskt erbjudande till er utställare med möjlighet till boende på Clarion Sign hotel. Bokningen gäller enkelrum den 26-29 mars 2019, varje rum kostar 1895 kr/natt. Bokningen måste lämnas till hotellet senast 26 februari 2019. Rummen bokas via sales.sign@choice.se genom att uppge bokningskod: 2081GR009716.